Uw woning als afspiegeling van uzelf!

Van binnendeur tot maatkasten!

De inrichting en afwerking van uw gebouw vertelt veel over uw persoonlijkheid. Grondig nadenken over het binnenschrijnwerk is dus belangrijk. Voor deuren en dressings op maat van uw woning staat GPG deuren en dressings in Willebroek u graag bij met advies.

Na overleg en met constructieve feedback wordt gekozen voor de juiste houtsoort en kleur van uw deur, maatkast of dressing. GPG deuren en dressings staat in voor de opmeting, vervaardiging en plaatsing van alle binnenschrijnwerk. Daarbij wordt op elk moment binnen het vooropgestelde budget gehandeld en de opgelegde deadline makkelijk gehaald.

Een greep uit het aanbod:

Met een goed afgewerkt binnenschrijnwerk straalt uw woning klasse uit. Al het binnenschrijnwerk wordt op maat gemaakt in de eigen werkplaats volgens de wens van de klant. Inspiratie nodig? Kom langs in de ruime toonzaal, waar er meer dan 100 verschillende deuren in diverse materialen tentoon gesteld staan.

GPG deuren en dressings neemt alle opdrachten van particulieren - en in sommige gevallen ook industie - aan in in heel Vlaanderen.
Vraag snel naar een offerte!

 

 

 

 

 

 

Kom ons gerust een bezoekje brengen op de volgende beurzen:  www.bisbeurs.be

 

 

        

   

 


                            


 

 - Expo Antwerpen                  
                                       

 

Nekkerhal te Mechelen

 

 

 Expo Brussel