Meer ruimte en minder rommel met maatkasten!

Maatkasten aangepast aan uw behoefte en budget!

In de berging, hal of in de woonkamer? Kasten op maat van GPG deuren en dressings zijn regelrechte blikvangers. Wanneer u zelf al met een ontwerp speelt, wordt dit in Willebroek graag vertaald naar echte ontwerpen.

Rondslingerende spullen als schoenen, speelgoed of ander materiaal krijgen met maatkasten een ordelijke plek in huis. Hierdoor creëert u onrechtstreeks ook meer ruimte. Een schijnbaar verloren hoekje in huis? Of wilt u die maatkast net verstoppen? Een kast op maat en complementair met het interieur biedt in elke situatie een meerwaarde.

Een project op maat geeft u ook de opportuniteit om zelf de materialen, kleuren en mogelijkheden te bepalen. Maatkasten van GPG deuren en dressings worden aangepast aan uw behoeften, persoonlijke smaak en budget.

U zoekt naar kasten op maat voor in uw slaapkamer, bureau of living? In de ruime showroom kan u alvast een eerste indruk tot u laten doordringen en ideeën komen opdoen.

Aarzel niet en contacteer GPG deuren en dressings in Willebroek voor meer informatie en een geheel vrijblijvende offerte.